9-16-23-30 Ιανουαρίου Αντώνης Μιτζέλος στο Small cafe

mitzelos-mousikorama 9-16-23-30 Ιανουαρίου Αντώνης Μιτζέλος στο Small cafe
ΑΝΤΩΝΗ ΜΙΤΖΕΛΟΥ - Κιθαρωδία {Kitharodia the music project}
Μαζί του η Μαριάννα Πολυχρονίδη και οι AnimaCorda
Unlpugged in wonderland στο SMALL CAFE-ΠΕΙΡΑΙΑ
Τις τέσσερις  Τετάρτες του Ιανουαρίου 2013 (9-16-23-30)


Ένα τολμηρό μουσικό project, με βάθος, εύρος και διάρκεια.
Επίκεντρο οι κιθάρες, η μουσική και οι άνθρωποι.
Πηγή καλλιτεχνικής σύλληψης, η Κιθαρωδία.
Μια κουταλιά μαγείας, λίγη χρυσόσκονη, μια δόση φαντασίας και μια σειρά από νότες..
Στη καρδία του Πειραιά μπορείς να ζήσεις και εσύ το παραμύθι.. Μπορεί να μην έχει δράκο η μολυβένιο στρατιώτη αλλά έχει την πιο παραμυθένια ατμόσφαιρα που έχεις συναντήσει ποτέ και τον
Πειραιώτη Κιθαρωδό, συνθέτη και εκτελεστή από τους πιο καταξιωμένους και αγαπημένους ΑΝΤΩΝΗ ΜΙΤΖΕΛΟ να παίζει την μουσική του! Συνεργάζεται με τους AnimaCorda, που απαρτίζονται από τον ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΡΟΥΖΟ και τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΟΓΛΟΥ, δύο κλασσικούς κιθαρίστες οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει με τον πλούτο των μουσικών τους ιδεών και με την άρτια τεχνική τους αλλα και με την ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ, η οποία, εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο έχει μια πλούσια, καλοδουλεμένη φωνή, που της επιτρέπει να τραγουδάει με άνεση τραγούδια από πολλούς και διαφορετικούς μουσικούς πολιτισμούς, οδηγεί σε μια παράσταση απρόσμενη, με μοναδικό και διαφορετικό σε κάθε συναυλία αρμονικό αποτέλεσμα.
Oι τρεις κιθαρωδοί και η Μαριάννα Πολυχρονίδη, ανεβαίνουν στην ''wonderland ''του SMALL CAFE  τις τεταρτες του Ιανουαριου (9-16-23-30)με διάθεση για διάλογο και αυτοσχεδιασμό, με φωνή και καρδιά και επιχειρούν να επικοινωνήσουν όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με τους θεατές.
Με τις κιθάρες τους, ακουστική και κλασική, παρουσιάζουν και αυτοσχεδιάζουν πάνω σε κομμάτια από την προσωπική τους δισκογραφία, σε γνωστές συνθέσεις του Αντώνη Μιτζέλου , αλλά και σε επιλογές από το ελληνικό και διεθνές rock & jazz ρεπερτόριο,απο τον Μικη Θεοδωρακη εως τον Al di Meola και τον Μανο Χατζιδακι εως τον Eric Clapton σε ένα πρόγραμμα το οποίο δημιουργεί τα πιο σύνθετα και πλούσια μελωδικά τοπία, συναισθήματα, ιστορίες.
Η Κιθαρωδία τους, σύγχρονη και διαχρονική, γίνεται μέσω διάδοσης της ''ψιλής κιθάρισις'', της λυρικότητας, της Ελληνικότητας και πάνω από όλα της πίστης ότι .
. η μουσική είναι τελικά η μόνη αλήθεια.!

Ώρα έναρξης: 22:30
Εισοδος , μερικες χιλιαδες ευρω

Share

создать сайт